Har du "Desso-andan"?

desso spirit


När du står inför ett problem, hittar du en lösning eller överlåter du det till någon högre upp?  Om du är en proaktiv problemlösare som är villig att ta ansvar, då har du "Desso-andan". Vi belönar högpresterande medarbetare och personer som är villiga att utveckla sina egna lösningar snabbt. De driver kortsiktiga och långsiktiga planer i samarbete med andra. Det är bra att ha originella idéer, men om du kan ta dig från A till B snabbare genom att använda information som redan finns där ute, är det i många fall lika effektivt. Vi värdesätter medarbetare som har det sunda förnuftet att leta först och undviker att öda tid. Genom att leta efter vettig information, hittar de lösningen snabbare. 

Hur kreativ är du?  Alla kan skapa nya idéer och innovationer. Det är inte förbehållet R&D-teamet. Kan du ta med din kreativitet och uppfinningsförmåga till arbetet och dela idéer med andra för att nå spännande, nya lösningar?

Är du internationellt fokuserad? Vi uppmuntrar medarbetare att hjälpa oss utforska nya, internationella marknader och bibehålla vårt goda samarbete med befintliga kunder på marknader i mer än 100 länder. 

Är du en driven personer som alltid strävar efter att förbättra din arbetsinsats, oavsett hur bra du är? Om du gör det, kommer du passa in på Desso. Våra medarbetare är ambitiösa, målorienterade och drivna samt medvetna om att vi som företag alltid måste förnya oss för att ligga steget före våra konkurrenter. 

Har du som mål att ta itu med allting på ett trovärdigt sätt?  På Desso är det viktigt att handla med integritet. Vi vill vinna på våra marknader som ett bra företag, som våra kunder, partners och övriga intressenter litar på. Vi tar inga genvägar och vi väljer inte det enklare sättet. Vi arbetar hårt för att göra rätt för oss, oavsett om det handlar om att driva på det ständiga arbetet att utveckla hälsosamma komponenter för våra material enligt Cradle to Cradle®-kriterierna eller att säkerställa att vi är en ansvarsfull arbetsgivare i alla länder där vi är verksamma. 

  • Dela den här sidan
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
  • email