FlyttprinZen hjälpte mig att flytta

Hej på er! Hoppas ni alla mår jättebra och att ni har haft en bra natt och morgon, förhoppningsvis får ni en strålande fin dag. Såhär mitt i veckan tänkte jag passa på att skriva ett inlägg, det ska handla om en flyttfirma i Jönköping. De heter FlyttprinZen och var verkligen till stor hjälp för mig under min flytt som ägde rum tidigare i år.

Som ni vet om ni har läst min blogg under en period så flyttade jag till en ny lägenhet för ett tag sedan. Först hade jag ställt in mig på att flytten skulle bli omständig och jobbig, det är ju trots allt vad man har hört från andra som har flyttat. Min föreställning motbevisades rejält, flytten visade sig inte alls vara lika jobbig som jag var förberedd på. Det är nog framförallt för att jag fick otroligt bra hjälp av denna flyttfirma i Jönköping, den hjälpen jag fick av dem underlättade verkligen hela flytten. Att få hjälp av dem med transport och bärandet gjorde att jag inte behövde slösa bort massa onödig energi, de tog hand om arbetet medan jag såg till att sakerna hamnade på rätt plats väl inne i lägenheten. Eftersom jag inte förlorade energi på att bära inredning och möbler hade jag mer energi till att fixa iordning allt efter att de hade lämnat mig. Det resulterade i att jag kom på plats i min nya lägenhet mycket fortare än vad jag hade trott, jag behövde inte heller stressa med någonting. Flyttstädningen i den gamla lägenheten fick jag också mer tid till, vilket gjorde att jag kunde vara mer noggrann så att allt skulle bli rätt. Efter att ha fått så bra hjälp av dem med flytten kan jag även rekommendera er att anlita denna flyttfirma i Jönköping när det är dags att flytta, tro mig när jag säger att allt kommer bli mycket smidigare än vad du är inställd på.

Du gillar kanske också...