Service inom golvslipning

God dag på er mina fina och fantastiska läsare. Hur har ni haft det i helgen och i veckan? Jag har haft det hur bra som helst och jag har tagit det lugnt och inte hittat på så mycket faktiskt, men jag har ändå njutit. Nu tänkte jag i alla fall att det var på tiden att skriva ett inlägg, och idag kommer det handla om ett företag som håller på med golvslipning i Linköping och Helsingborg bland annat, och varför jag ville prata om dem är för att en av er läsare skickade in bilder före och efter de hade vart hos henne och jag blev helt förvånad över hur bra golvet såg ut att vara. Jag vill helt enkelt rekommendera er detta företag vid namn Mr Woodchuck som då hjälpte min läsare med golvslipning i Linköping.

Jag utgår som sagt inte bara efter två bilder, utan hon skickade en lång text om att hon ville att jag skulle rekommendera dem för att de hade gjort ett sådant bra arbete, och sedan beskrev hon också vad som var felet på hennes golv innan och mycket mer. Så ni märker att jag har underlag för att kunna rekommendera dem. Är jag någon gång i närheten och behöver hjälp med golvslipning i Linköping eller Helsingborg så ska jag nog ta chansen att få hjälp av dem. Om ni vill får ni gärna skicka in mer tips och rekommendationer om företag som ni tycker sticker ut lite extra så kanske jag kan ta upp dem här på bloggen så att vi kan hjälpa varandra. Ha det så bra så nu så ses vi i nästa inlägg. Kram på er.  

Du gillar kanske också...