Mina nya, snygga golv

Hej på er allesammans och vad trevligt att just ni kikar in här på min blogg idag! Så varmt välkomna till alla er som vill höra om hur det gick till när jag gick ifrån idé till handling när jag behövde hjälp med golvläggning. Det var dags att lägga in ett nytt trägolv i vardagsrummet och ett nytt plastgolv i hall och kök i min villa som ligger i Lidköping. Företaget som jag anlitade gjorde ett så bra arbete så att jag ville dela dessa erfarenheter med er, kära läsare. Företaget heter Silverbyns Golv och är experter på olika slags golv och de kan hjälpa oss i Lidköping eller i dess närhet.  

  

Att lägga in nya golv är ett hantverk som kräver en stor kunskap. Det som imponerade på mig var att golvläggarna, förutom att de klarade av att lägga golven perfekt, också har ett miljötänkande och att de gav mig värdefulla råd och tips om hur jag ska sköta om mina nya golv på bästa sätt för att förlänga golvens livslängd. Nu vet jag hur jag på bästa sätt ska vårda mina golv. Genom rätt omvårdnad håller golven mycket längre och jag sparar pengar! Med andra ord; lack och oljor som används på golven skall ha en så liten påverkan på naturen och oss själva som är möjligt! Jag bollade mina idéer med företagets experter som gav mig några olika förslag på golv i olika kvalitéer och material. När jag valt vilka golv jag ville ha var det dags att låta golvläggarna göra sitt, och börja lägga golv. Det var extra tryggt att som kund veta, att FW Slip följer Golvbranschens Golv Garanti och Konsumenttjänstlagen. Nu har jag fått de golv som jag ville ha. Det kan ni också få om ni kontaktar Silverbyns Golv. 

 

Du gillar kanske också...