Sköna fötter efter fotvård

 God morgon alla mina läsare och välkomna in till bloggen och till ett inlägg som jag tror att ni kommer tycka om. Det är november och mörkt. Det var dags att göra något bra för mig själv, något som skulle få mig att må bättre och om detta ska jag berätta för er i dagens blogg. Jag brukar numera unna mig sköna och avslappnande fotvårdsbehandlingar på ett ställe som heter Salong Fina Fötter och som ligger i Hammarby Sjöstad. Där erbjuds medicinsk fotvård. Jag går och står mycket i mitt jobb och ofta jobbar jag på kvällarna. När jag kommer hem brukar mina fötter värka och vara svullna. Högläge brukar hjälpa någorlunda, men fotvården är bäst! Värken i fötterna har en förmåga att fortplanta sig upp i övriga kroppen. 

 

Det är så skönt och avslappnande att få komma till Salong Fina Fötter och få en riktigt välgörande fotvård. Sällan är jag så totalt avslappnad som efter en behandling där. På grund av att detta är så bra så önskar jag att många fler i Hammarby Sjöstad eller i Stockholmsområdet, skulle gå hit och få uppleva vilka mirakel fotvården kan göra. Det är inte bara fötterna som mår väl. Jag har märkt att spänningar i rygg och nacke också har blivit bättre. 

 

Folk lägger pengar på allt möjligt konsumtion. Jag prioriterar fotvård istället och får verkligen valuta för pengarna. Det är faktiskt inte särskilt dyrt. Nu tycker jag att du som önskar få dina fötter borde boka en tid och prova på någon av deras behandlingar. Det finns till exempel fotmassage, underbensmassage, vårtbehandlingar med mera. Är du diabetiker är fotvård ett måste, så detta är också ett mycket bra ställe för er med diabetes. Ha nu en fortsatt fin dag! 

 

Du gillar kanske också...